88/02/23

کنتاکی

بال سوخاری اسپایسی همراه با قارچ سوخاری :

Image and video hosting by TinyPic

مواد لازم برای مرغ سوخاری :

بال مرغ بدون قسمت پاچین           ۱۰ عدد

پودر سیر                                     ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل                                 به میزان لازم ( اگه میخواین تند و اسپایسی بشه از فلفل بیشتری استفاده کنین )

پنیر پیتزا                                  نصف پیمانه

آرد سوخاری                            نصف پیمانه

جعفری تازه خرد شده                 ۲ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن                به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بالهای مرغ و در یه ظرف به مدت ۲ الی ۳ ساعت همراه با پودر سیر زیاد و نمک فلفل و کمی از پودر سوخاری (خیلی کم فقط برای مزه دار شدن) بزارین اول خوب مخلوط کرده وکنار بزارین

آرد سوخاری و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا رو اگه دوست داشتین کمی فلفل و پودر سیر نیز اضافه کنین با هم مخلوط کنید و بالهای مرغ و در این پودر زده و با دست کاملا فشار بدید که مواد به بال مرغ بچسبه و کاملا سطح بال رو بپوشونه بعد در روغن داغ سرخ کنین من این کارو تو سرخ کن انجام دادم اگه شما سرخ کن نداشتید یه قابلمه کوچک یا یه شیر جوش داخلش  روغن بریزین زیاد که کاملا بالها داخل روغن قرار بگیرن و بهتر از روغن سرخ کردنی استفاده کنین که ضرر نداره و سر قابلمه را بزارین تا مثل سرخ کن عمل کنه و مرغها به اصطلاح مغز پخت شود . ( اگه دوست داشتید میتونید بالها رو اول در تخم مرغ زده شده بزنین بعد در پودر سوخاری که مخلوط با جعفری و پنیر و بعد سرخ کنین . اما من این کارو چون طعم تخم مرغ میگیره دوست ندارم و انجام ندادم )

قارچ سوخاری :

 

مواد لازم :

قارچ ریز یا متوسط                  ۱۲ عدد

تخم مرغ                              ۱ عدد

آرد                                    ۳ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری                      نصف پیمانه

پنیر پیتزا                            ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل پودر سیر            به میزان لازم

روغن سرخ کردنی                 به میزان لازم

 

طرز تهيه :

 قارچ ها را با دقت تميز مي كنيم. به آنها نمك زده و در آرد مي غلتانيم.

تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و پودر سیر مي زنيم. سپس قارچ ها را در مايه ي تخم مرغ فرو مي كنيم.

آرد سوخاري را با پنير پيتزا مخلوط مي كنيم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاري و پنير مي غلتانيم و كمي فشار مي دهيم تا آرد سوخاري و پنير را به خود بگيرد.

روغن را در يك ظرف نسبتاً گود ريخته و روي حرارت داغ مي كنيم.

قارچ ها را يكي پس از ديگري در روغن داغ سرخ مي کنيم، طوري كه ترد شود. فقط دقت کنيد که قارچ ها نسوزند. اگه ظرفتون جا داشت میتونید چند تا قارچ و با هم بچینید . فقط روغن داغ باشه و بعد حرارت زیر قارچها کم . برای سرخ کردن قارچها از سرخ کن استفاده نکنید .

                                               " نوش جون"

( فقط نظر یادتون نره ................................)

نوشته شده توسط افسان در 10:32 |  لینک ثابت   •